Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Tataki van tonijn
    algen – sesam – wasabi – krokant van rode biet

    Tataki de thon
    algues – sesam – wasabi – croquant de betterave rouge

    23,50€


    Tartaar van tonijn
    wasabi – groene kruiden – dashi – krokant van tomaat
    Tartare de thon
    wasabi – herbes vertes – dashi – croquant de tomate

    23,90€


    Sint Jacobsvruchten
    kaviaar – knolselder – citrusvruchten – jus van wortel

    Coquilles St. Jacques
    caviar – céleri-rave – agrumes – jus à la carotte

    24,50€


    Carpaccio van hertenkalf
    gerookte ganzenlever – mosterdzaden – oude kaas – truffelkrokant

    Carpaccio de faon
    foie gras fumé – graines de la moutarde – vieux fromage – croquant de truffe

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    rozemarijnboter – gemarineerde komkommer – jus van yuzu

    Le demi homard au four (par 2 pers)
    beurre au romarin – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van skrei
    Brussels lof – winterwortel – kleine groentjes – jus van gijze garnalen

    Le filet de skrei
    chicons – carotte d’hiver – petits légumes – jus aux crevettes grises

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – girollen – seizoensgroentjes – champagnesaus

    Le filet de bar “a la plancha”
    caviar – girolles – légumes du saison – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Gevulde kwartel
    truffel – kleine groentjes – pastinaak – “fine Champagne”

    Caille farcie
    truffes – petits légumes – panais – « fine Champagne »

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Lamskroontje in de oven
    wintergroentjes – pompoen – gierst – pecorino– zwarte look

    Le carré d’agneau au four
    légumes d’hiver – citrouille – mil – pecorino – l’ail noir

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€