Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Tartaar van tonijn
    gedroogde tomaat – advocado – kalamansi – krokanten

    Tartare de thon
    tomate séchée – avocat – kalamansi – croquants

    23,50€


    Micuit van hamachi
    tomaatenrassen – ijzerkruid – avocado – citrus – dashi
    Micuit de hamachi
    tomate – verveine – avocat – agrumes – dashi

    23,90€


    Carpaccio van gerijpte runds dunne lende
    truffelmarinade – verse kaas – krokante mosterd

    Le filet de cabillaud
    caviar d’hareng – asperges – salicorne – sauce de yuzu

    24,50€


    Halve babykreeft
    venkel – zeekraal – tuinkruiden – jus van wortel en komijn

    Le homard bébé
    fenouil – salicorne – fines herbes – jus de carotte et de cumin

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    rozemarijnboter – gemarineerde komkommer – jus van yuzu

    Le demi homard au four (par 2 pers)
    beurre au romarin – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van kabeljauw
    zeekraal – lentegroentjes – gerookte paling – Oosterse jus

    Filet de lingue bleu
    salicorne – légumes du printemps – l’anguille fumé – jus oriental

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – Belgische asperges – lentegroentjes – Champagnesaus

    Le filet de bar de ligne “à la plancha”
    caviar – asperges – légumes du printemps – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Gevulde kwartel
    kleine groentjes – bloemkool – polenta – jus van wijnruit

    Caille farci
    petit légumes – chou-fleur – polenta – jus de wijnruit

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Kalfslende
    aubergine – gegratineerde aardappeltjes – zomerse groentjes – jus van truffel

    Longe de veau
    aubergine – pomme de terre gratinées – légumes d’été – jus de truffes

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€