Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Dubbel gerookte zalm
    toast – paarse wortel – verse kaas – krokante sepia
    Saumon fumé
    toast – carotte pourpre – fromage frais – sepia croquant

    23,50€


    Kalf / spinkrab
    bresaola – dragon – appel – structuren van rode biet
    Veau/crabe
    bresaola – estragon – pomme – structures de betterave rouge

    23,90€


    Carpaccio van gerijpte runds dunne lende
    truffelmarinade – verse kaas – krokante mosterd

    Carpaccio d’ entrecôte
    marinade de truffes – fromage frais – krokante mosterd

    24,50€


    Filet van Noorzeetong
    tomaat – zoetzure mosseltjes – butternut – jus van bleke ponzu
    Filet de sole
    tomate – moules aigre-doux – noyer cendré – jus de ponzu

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    groene kruiden – gemarineerde komkommer – jus van yuzu

    Le demi homard au four (par 2 pers)
    fines herbes – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Pladijs
    granen – oude kaas – mosseltjes – kleine groentjes – tuinkruiden
    Le filet de plie
    graines – vieux fromage – moules – petits légumes – fines herbes

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – zeekraal – kleine groentjes – Champagnesaus

    Le filet de bar de ligne “à la plancha”
    caviar – salicorne – petits légumes – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Wilde eend
    Chineese kool – veenbes – kleine groentjes – jus van kriekbier

    Le canard sauvage
    chou chinois – airelles – petits légumes – jus de bière de cérises

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Roodpoot-patrijs
    girolles – kweepeer – savooikool – gelakt spek – jus van truffel

    Perdrix rouge
    girolles – coing – chou de savoie – lardons – jus aux truffes

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€