Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Pastei van fazant
    structuren van butternut – abrikoos – veenbes – krokant rijstpapier
    Pâté de faisan
    structures de noyer cendré – abricot – airelles – papier de riz croquant

    23,50€


    Tataki van tonijn
    algensalade – mosterdkrokant – zwarte look – verse kaas – wasabi
    Tataki de thon
    salade d’algues – croquant de la moutarde – l’ail noir – fromage frais – wasabi

    23,90€


    Carpaccio van hertenkalf
    truffelmarinade – verse kaas – krokant rijstpapier
    Carpaccio de faon
    marinade de truffes – fromage frais – krokante mosterd

    24,50€


    Sint Jacobsvruchten
    knolselder – pompoen – jus van yuzu – olie van peterselie
    Coquilles St. Jacques
    céleri-rave – citrouille – jus de yuzu – huile de persil

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur
    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    groene kruiden – gemarineerde komkommer – jus van yuzu
    Le demi homard au four (par 2 pers)
    fines herbes – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van kabeljauw
    champignons – butternut – kleine groentjes – jus van garnalen
    Le filet de cabillaud

    champignons – citrouille – petits légumes – jus de crevettes

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – boerenkool – kleine groentjes – Champagnesaus

    Le filet de bar de ligne “à la plancha”
    caviar – chou frisé – petits légumes – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Filet van fazant
    peer – japanse andoorn – pastinaak – akkerzwam – fine Champagne

    Filet de faisan
    poire – crosnes du Japon – panais – champignon – fine Champagne

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Hertenkalf
    boudin blanc / ganzenlever – Champagnezuurkool – spek – veenbes

    Filet de faon
    boudin blan/foie gras – choucroute – lardons – airelles

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€