Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Carpaccio van verse tonijn
    verse kaas – pesto – rammenas – zuurdesem

    Carpaccio de thon frais
    fromage frais – pesto – radis – pain levain

    23,50€


    Tartaar van hertenkalf
    pastinaak – tuinkruiden – rode biet – gebrande prei

    Tartare de faon
    panais – oignon doux – avocat – poireaux rôtis

    23,90€


    Sint Jacobsvruchten
    gerookte ganzenlever – mosterdkrokant – zwarte look – postelein

    Coquilles St. Jacques
    le foie gras fumé – croquant de moutarde – l’ail noir – pourpier

    24,50€


    Zeebaars
    kaviaar – schorseneer – Zeebrugse garnalen – jus van sinaasappel

    Filet de bar
    caviar – scorsonère – crevettes – jus à l’orange

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    komkommer – tuinkruiden – jus van citrus

    Le demi homard au four (par 2 pers)
    concombre – fines herbes – jus aux agrumes

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Kabeljauwhaasje
    fregola sarda – kleine groentjes – pastinaak – bleke ponzu

    Filet de cabillaud
    fregola sarda – petits légumes – paris – ponzu blanc

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – girollen – seizoensgroentjes – champagnesaus

    Le filet de bar “a la plancha”
    caviar – girolles – légumes du saison – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Filet van fazant
    Brabantse garnituur – pastinaak – peer – fine Champagne

    Filet de faisan
    garniture Brabançone – panais – peer – fine Champagne

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Hertenkalf
    pastinaak – chanterellen – katenspeck – zoete aardappel – Loonse stroop

    Filet de faon
    panais – chanterelles – lardons – pomme de terre douce – sirop de Loon

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Fantasie van pure chocolade met amandelcrumble, roomijs van Bourbon vanille en warme chocoladesaus

    Fantaisie de chocolat pur, crumble d’amandes, de la glace à la vanille et
    une sauce au chocolat chaud

    9,00€


    Sabayon van kriekbier met verse vruchtjes en roomijs

    Sabayon à la bière de cérises aux fruits frais et de la glace

    10,50€


    Assortiment van seizoensvruchtjes met een sausje van framboosjes en roomijs van Bourbonvanille

    Assortiment de fruits du saison, une sauce aux framboises et de la glace à la vanille

    11,50€


    Moelleux van chocolade met verse vruchtjes en roomijs van Bourbonvanille

    Moelleux au chocolat et fruits frais

    11,50€


    Kwartet van kazen gerijpt door kaasmeester “Callebaut” met chutney en notenbrood

    Quator de fromages de kaasmeester “Callebaut”, chutney et pain de noix

    15,00€


    Nagerechten van de menu’s kan U eveneens verkrijgen aan de kaart

    Les desserts du menu sont aussi disponible à la carte