Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Paletta Curada Duroc
    avocado – bloedsinaasappel – mosterdzaden – truffelaardappel

    Paletta Curada Duroc
    avocat – orange sanguine – graines de la moutarde – pomme de terre à la truffe

    23,50€


    Tartaar van makreel
    gerookte makreel – kalamansi – mosterdkrokant – verbena
    Tartare de maquereau
    maquereau fumé – kalamansi – croquant de la moutarde – verveine

    23,90€


    Gerookte paling
    asperges – hangop – rode biet – tuinkruiden – krokanten

    L’anguille fumé
    asperges – yaourt – betterave rouge – fines herbes – croquants

    24,50€


    Mechelse asperges
    skrei – zeekraal – haringkaviaar – jus van groene selder

    Asperges belges
    skrei – salicorne – caviar d’hareng – jus de céleri vert

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    rozemarijnboter – gemarineerde komkommer – jus van yuzu

    Le demi homard au four (par 2 pers)
    beurre au romarin – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van kabeljauw
    asperges – doperwt – honingtomaat – fregola sarda – ponzu

    Le filet de cabillaud
    asperges – petits pois – tomate au miel – fregola sarda – ponzu

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – zeekraal – lentegroentjes – Champagnesaus

    Le filet de lotte “à la plancha”
    caviar – salicorne – légumes du printemps – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Solomillo duroc de batalle (Spaans varkenshaasje)
    polenta – lentegroentjes – mosterdzaden – dragon

    Solomillo duroc de batalle
    polenta – légumes du printemps – graines de la moutarde – estragon

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Lamskroontje in de oven
    lentegroentjes – doperwtjes – handgerolde couscous – bonenkruid

    Le carré d’agneau au four
    légumes du printemps – petits pois – couscous – sarriette

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€