Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Tataki van tonijn
    algensalade – verse kaas – wasabi – krokante rode biet
    Tataki de thon
    salade d’algues – fromage frais – wasabi – croquant de betterave rouge

    23,50€


    Filet van wijting
    kaviaar – lamsoor – pittige mosseltjes – saus van groene selder
    Filet de merlan
    caviar – lavende de mer – moules épicées – sauce de céleri vert

    23,90€


    Carpaccio van gerijpte runds dunne lende
    truffelmarinade – verse kaas – krokante mosterd

    Le filet de cabillaud
    caviar d’hareng – asperges – salicorne – sauce de yuzu

    24,50€


    Zomerse salade van babykreeft
    zoet-zure koolrabi – verse kaas – gerookte paprika – ponzu – kafierlimoen
    Salade de homard bébé
    chou-rave aigre-doux – fromage frais – poivron fumé – ponzu – kaffir citron vert

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur

    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    groene kruiden – gemarineerde komkommer – jus van yuzu

    Le demi homard au four (par 2 pers)
    fines herbes – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van kabeljauw
    lamsoor – zomerse groentjes – bloemkool – Oosterse jus

    Filet de cabillaud
    lavende de mer – légumes d’été – choux fleur – jus oriental

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – courget – kleine groentjes – Champagnesaus

    Le filet de bar de ligne “à la plancha”
    caviar – courgettes – petit legumes – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Solosmillo Duroc de Batalle
    kleine groentjes – bloemkool – spaghetti courget – jus van bonenkruid

    Solomillo Duroc de Batalle
    petits légumes – chou-fleur – spaghetti de courgettes – jus à la sarriette

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Lamskroontje in de oven
    artisjok – aardappel – jonge wortel – jus van truffel

    Carré d’agneau au four
    artichaut – pomme de terre – carotte jeune – jus de truffes

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€