Ceviche van skrei
avocado – kruidensalade – olie van rucula – bergamot – zoete paprika
Ceviche de skrei
avocat – salade d’herbes – bergamote – poivron doux
25€
Mechelse asperges
zeekraal – jus van wortel – kwartelei – brioche
Asperges
salicorne – jus de carotte – œuf d caille – brioche
26€
Carpaccio van wagyu (gedroogde picanha)
crème van ganzenlever – witlofsalade – truffelaardappel
Carpaccio de wagyu
crème de foie gras – salade de chicons – vitelotte
26€
Gebakken ganzenlever
framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€
1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
Demi homard au four (par 2 pers.)
beurre – l’ail doux – gingembre – poivron fumé
28€
Skrei
zeekraal – seizoensgroentjes – wortel – Meaux-mosterd
Filet de cabillaud
salicorne – légumes du saison – carotte – moutarde de meaux
34€
Wilde zeebaars “à la plancha”
kaviaar – kleine groentjes – doperwt – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
caviar – petits légumes – pois – sauce de Champagne
43€
Gebakken Noordzeetong
fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes
Sole meunière
salade de chicons – beurre de persil – frites
42€
HOOFDGERECHTEN VLEES
Solomillo Duroc de Batallé
kleine groentjes – wortel – jus van dragon – pickles
Solomillo Duroc de Batallé
petit légumes – carotte – jus de l’estragon – pickles
34€
Lamskroontje in de oven
doperwtjes – lentegroentjes – krokante polenta – pecorino – salie
Carré d’agneau au four
petit pois – légumes du printemps – polenta croquant – pecorino – sage
37€
Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van oude porto
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vieux porto
40€
Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€
Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€
Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€
Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€
Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€
Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€
Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€