Enkele hapjes
Petite assiette de dégustation
Tataki van tonijn
algensalade – mosterdkrokant – zwarte look – verse kaas – wasabi
Tataki de thon
salade d’algues – croquant de la moutarde – l’ail noir – fromage frais – wasabi
Sint Jacobsvruchten (**)
knolselder – pompoen – jus van yuzu – olie van peterselie
Coquilles St. Jacques (**)
knolselder – pompoen – jus van yuzu – olie van peterselie
Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef
Hertenkalf
boudin blanc / ganzenlever – Champagnezuurkool – spek – veenbes
Filet de faon
boudin blanc/foie gras – choucroute- lardons – airelles
Framboos / rode biet
mokka – hangop – chocolade – wortel/sinaas
Framboises/betterave rouge
mocca – yaourt – chocolat – carotte/orange
Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)
Enkele hapjes
Petite assiette de dégustation
Tartaar van Rubia Gallega
krokant van kingkrab – haring-kaviaar – structuren van wortel
Tartre de Rubia Gallega
croqunat de crabe – caviar d’hareng – structures de carottes
Kort gebrande hamachi (**)
pompoen – bloemkool – bloedsinaasappel – jus van groene kruiden
Hamachi court rôti (**)
citrouille – chou-fleur – orange sanguine – jus aux herbes vertes
Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef
Lamskroontje in de oven
savooi – wintergroentjes – pecorino – jus van rode wijn – rozemarijn
Le carré d’agneau au four
chou vert – légumes d’hiver – pecorino – jus au vin rouge – romarin
Zoete Nieuwjaars verrassing
Pure chocolade – mango – passievrucht – cirtoencrème – méringue
Petits desserts
chocolat pur – mangue – fruits de passion – crème de citron – méringue
Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)