Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    SuggestieMenu

     

    SuggestieMenu

    1 augustus tot en met 5 september 2019

    Enkele hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Zomerse salade van kreeft
    zoet-zure koolrabi – verse kaas – gerookte paprika – ponzu – kafierlimoen

    Salade de homard
    chou-rave aigre-doux – fromage frais – poivron fumé – ponzu – kaffir citron vert


    Filet van wijting (**)
    kaviaar – lamsoor – pittige mosseltjes – saus van groene selder

    Filet de merlan (**)
    caviar – lavende de mer – moules piquantes – sauce de céleri verte


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Lamskroontje in de oven
    artisjok – aardappel – jonge wortel – jus van truffel

    Carré d’agneau au four
    artichaut – pomme de terre – carotte jeune – jus de truffes


    Rode vruchten
    rode vruchten – witte chocolade – rozen – vanille

    Pêche
    amandelkrokant – rabarber – sorbet van kersen – passievrucht – verbena


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)


     

    SuggestieMenu

    van 6 september tot en met 3 oktober 2019

    Hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Ceviche van hamachi
    passievrucht – advocado – radijs – wasabi-krokant – mosterdzaden

    Ceviche de hamachi
    passievrucht – advocado – radijs – wasabi-krokant – mosterdzaden


    Sint Jacobsvruchten (**)
    kaviaar – grijze garnalen – bloemkool – zoet/zure kokkeltjes – pas de bleu

    caviar – crevettes grises – chou-fleur – coques aigre-doux – Pas De Bleu


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Gevulde kwartel
    truffel – parelgort – structuren van wortel – komijn – jus van vin jaune

    Caille farcie
    truffes – orge perlé – structures de carotte – cumin – jus de vin jaune


    Pure chocolade
    krokante witte chocolade – braambes – sleedoornbes – vanille – basilicum

    Chocolat pur
    chocolat blanc croquant – mûres – prunelle – vanille – basilic


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)