Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    SuggestieMenu

     

    SuggestieMenu

    6 tot en met 22 december 2019

    Enkele hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Tataki van tonijn
    algensalade – mosterdkrokant – zwarte look – verse kaas – wasabi

    Tataki de thon
    salade d’algues – croquant de la moutarde – l’ail noir – fromage frais – wasabi


    Sint Jacobsvruchten (**)
    knolselder – pompoen – jus van yuzu – olie van peterselie

    Coquilles St. Jacques (**)
    knolselder – pompoen – jus van yuzu – olie van peterselie


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Hertenkalf
    boudin blanc / ganzenlever – Champagnezuurkool – spek – veenbes

    Filet de faon
    boudin blanc/foie gras – choucroute- lardons – airelles


    Framboos / rode biet
    mokka – hangop – chocolade – wortel/sinaas

    Framboises/betterave rouge
    mocca – yaourt – chocolat – carotte/orange


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)


     

    SuggestieMenu

    van 3 tot en met 30 januari 2020

    Enkele hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Tartaar van Rubia Gallega
    krokant van kingkrab – haring-kaviaar – structuren van wortel

    Tartre de Rubia Gallega
    croqunat de crabe – caviar d’hareng – structures de carottes


    Kort gebrande hamachi (**)
    pompoen – bloemkool – bloedsinaasappel – jus van groene kruiden

    Hamachi court rôti (**)
    citrouille – chou-fleur – orange sanguine – jus aux herbes vertes


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Lamskroontje in de oven
    savooi – wintergroentjes – pecorino – jus van rode wijn – rozemarijn

    Le carré d’agneau au four
    chou vert – légumes d’hiver – pecorino – jus au vin rouge – romarin


    Zoete Nieuwjaars verrassing
    Pure chocolade – mango – passievrucht – cirtoencrème – méringue

    Petits desserts
    chocolat pur – mangue – fruits de passion – crème de citron – méringue


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)