Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

SuggestieMenu

 

SuggestieMenu

Van 29 maart tot en met 2 mei 2024
Enkele hapjes
Amuse bouche

Ceviche van skrei
avocado – kruidensalade – olie van rucula – bergamot – zoete paprika
Ceviche de skrei
avocat – salade d’herbes – bergamote – poivron doux

Mechelse asperges (**)
zeekraal – jus van wortel – kwartelei – brioche
Asperges (**)
salicorne – jus de carotte – œuf d caille – brioche/em>

Tussendoortje
Petite surprise du chef

Lamskroontje in de oven
doperwtjes – lentegroentjes – krokante polenta – pecorino – salie
Carré d’agneau au four
petit pois – légumes du printemps – polenta croquant – pecorino – sage

Aardbeien
pure chocolade – pistache – citroenverbena – méringue
Fraises
chocolat pur – pistache – verveine citronnée – méringue
Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)


 

SuggestieMenu

van 3 mei tot en met 6 juni
Enkele hapjes
Amuse bouche

Tonijn “Yellow fin”tartaar – asperges – kwartelei – advocado – kaviaar van komkommer
Thon « Yellow fin »
tartare – asperges – œuf de caille – avocat – caviar de concombre/em>

Half babykreeftje (**)
in de oven – broodkruim – hoeveboter – gember – gerookte paprika – zachte look
Demi homard bébé (**)
au four – chapelure – beurre – gingembre – poivron fumé – l’ail doux

Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef

Filet van lam
asperges – artisjok – edamame – rozemarijn – gegratineerde aardappel
Filet d’agneau
asperges – artichaut – edamame – romarin – gratin de pomme de terre/em>

Aardbeien
vanille – limoen– amandelkrokant – chocolade – mascarpone
Fraises
vanille – limon – croquant d’amande – chocolat – mascarpone

Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)


TableBooking