Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    SuggestieMenu

     

    SuggestieMenu

    5 april tot 8 mei 2019

    Enkele hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Tartaar van makreel
    avocado – gerookte makreel – kalamansi – mosterdkrokant – verbena

    Tartaar de maquereau
    avocado – maquereau fumé – kalamansi – croquant de moutarde – verveine


    Mechelse asperges (**)
    skrei – zeekraal – haringkaviaar – jus van groene selder

    Asperges (**)
    skrei – salicorne – caviaar – jus de céleri vert


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Lamskroontje in de oven
    lentegroentjes – doperwtjes – handgerolde couscous – jus van bonenkruid

    Carré d’agneau au four
    légumes du printemps – petit pois – couscous – jus de sarriette


    Structuren van chocolade
    macaron – gel van passievruchten – verse vruchtjes – viooltjes

    Structures de chocolate
    macaron – gel au fruits de passion – fruits frais – violettes


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)


     

    SuggestieMenu

    10 mei tot 13 juni 2019

    Hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Shichimi Togarashi (22 dagen gerijpt runds met 7 pepers)
    ganzenlever – avocado – asperges – gerookte paprika – verse kaas

    Schichimi Togarashi
    foie gras – avocado – asperges – poivron fumé – fromage frais


    Babykreeft (**)
    in de oven – zeekraal – salieboter – jus van gele tomaat

    Le homard bébé (**)
    au four – salicorne – beurre de sauge – jus de tomate jaune


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Filet van melkklam
    ratatouille – gerookte aardappel – jonge wortel – bloemkool – rozemarijn

    Filet d’agneau
    ratatouille – pomme de terre fumée – carotte jeune – chou-fleur – romarin


    Structuren van aardbeien
    vanille – balsamico – honingkrokant – rozenbottel

    Structures de fraises
    vanille – balsamico – croquant de miel – églantier – …


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)