Ceviche van skrei
avocado – kruidensalade – olie van rucula – bergamot – zoete paprika
Ceviche de skrei
avocat – salade d’herbes – bergamote – poivron doux
Mechelse asperges (**)
zeekraal – jus van wortel – kwartelei – brioche
Asperges (**)
salicorne – jus de carotte – œuf d caille – brioche/em>
Tussendoortje
Petite surprise du chef
Lamskroontje in de oven
doperwtjes – lentegroentjes – krokante polenta – pecorino – salie
Carré d’agneau au four
petit pois – légumes du printemps – polenta croquant – pecorino – sage
Aardbeien
pure chocolade – pistache – citroenverbena – méringue
Fraises
chocolat pur – pistache – verveine citronnée – méringue
Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)
Tonijn “Yellow fin”tartaar – asperges – kwartelei – advocado – kaviaar van komkommer
Thon « Yellow fin »
tartare – asperges – œuf de caille – avocat – caviar de concombre/em>
Half babykreeftje (**)
in de oven – broodkruim – hoeveboter – gember – gerookte paprika – zachte look
Demi homard bébé (**)
au four – chapelure – beurre – gingembre – poivron fumé – l’ail doux
Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef
Filet van lam
asperges – artisjok – edamame – rozemarijn – gegratineerde aardappel
Filet d’agneau
asperges – artichaut – edamame – romarin – gratin de pomme de terre/em>
Aardbeien
vanille – limoen– amandelkrokant – chocolade – mascarpone
Fraises
vanille – limon – croquant d’amande – chocolat – mascarpone
Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)