Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    Traiteur

     

    Hierbijstellen wij U graag onze traiteursuggesties voor, te verkrijgen van 24 december 2019 tot 1 januari 2020.

    Bestellingen kan U doorgeven via telefoon: 09/231.79.28, via e-mail: deblauweartisjok@skynet.be of ter plaatse in het restaurant. In het menu zijn alle gerechten eveneens apart verkrijgbaar. Mogen wij U vragen, Uw bestelling tijdig door te geven? Dit min. 3 dagen vooraf.

    TRAITEURMENU

    Kwartet van koude en warme hapjes (10,00€)
    * lolly van gepocheerde zalm met mierikswortel
    * mousse van gerookte kalkoen met een gelei van veenbessen
    * tortolini gevuld met pompoen en sausje van “pas de bleu”
    * Oosters gelakt kwartelboutje met gember en soya
    ****
    Tataki van verse tonijn met wakamé, sausje van wasabi en een krokant van sesam (17,50€)
    OF
    Frisse tartaar van kalf met een soyasalade, gel van ganzenlever en een krokant van pompoenzaden (17,50€)
    ****
    Filet van kabeljauw in gele courgettes met een sausje van Noordzeegarnaal, zeevruchten en gratin van aardappel en tuinkruiden(22,50€)
    OF
    Suprême van fazant met winterse garnituur, sausje fine Champagne en een gratin van truffel (22,50€)
    ****
    Pure choclade met pana cotta van hazelnoot, advocaat en verbena (7,50€)
    ****
    Prijs van het volledig menu + 1 broodje: 52,50€/persoon
    ______________________________________________

    Suggesties

    * Gillardeau oesters (opengemaakt)
    3,90€/stuk

    * Zeeuwse platte oesters 4/0 met limoen/komkommer marinade
    3,60€/stuk

    * Oosterse boullion met ravioli gevuld met boschampignons en truffel
    12,50€/liter

    * Romige bisque van kreeft met grijze garnalen
    15,00€/liter

    * Filet van Noorse zalm met kruidenkorst, winterse groentjes, gegratineerde aardappeltjes en een romige Champagnesaus
    21,50€

    * Filet van hertenkalf met winterse groentjes, peertje in de rode wijn en
    gratinaardappel met cèpes
    24,50€

    * Kreeft met Champagnesaus
    * Kreeft met een coulis van tomaat en koningskruid
    * Kreeft in een romige nage van tuinkruiden
    * Kreeft gegratineerd met een zachte mosterdsaus
    * Kreeft in de oven met kruidenboter
    * Kreeft op Oosterse wijze met gember en citroengras
    Alle kreeften wegen 600/650gr./stuk
    42,50/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft
    Alle kreeften worden geserveerd met fijne groentjes en wilde rijst

    * Kwartet van gerijpte kazen met garnituren en een brioche/rozijnenbroodje
    10,50€















     

    .

    .

    .
    .


    .
    .

    .
    .


    .
    .

    .
    .


    .

    .


    .
    .

    .
    .



    .

    .
    .


    .