Reserveren
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    Traiteur

     

    Traiteursmenu2018 / 2019 (van 24 tot en met 31 december)

    Hierbij stellen wij U graag onze traiteursuggesties voor. Bestellingen kan U doorgeven via telefoon: 09/231.79.28, via e-mail: deblauweartisjok@skynet.be of ter plaatse in het restaurant. In het menu zijn alle gerechten eveneens apart verkrijgbaar. Mogen wij U vragen, Uw bestelling tijdig door te geven? Dit min. 3 dagen vooraf.

    TRAITEURMENU

    Trio van hapjes (7,50€)

    ****
    Frisse tartaar van verse en gerookte zalm met een gelatine van mierikswortel en een brioche-toast (16,50€)
    OF
    Sushi van ganzenlever en vijgenkoek met een crème van kweepeer en een toast van noten en rozijnen (16,50€)

    ****
    Oosterse bouillion met boschampignonns en een ravioli van groene asperges (13,00€/liter)
    OF
    Romig soepje van langoustines met vadouvan, grijze garnalen en (13,00€/liter)

    ****
    Filet van Noorse zalm met een korstje van tuinkruiden, winterse groentjes, smeuige polenta (21,50€)
    OF
    Kwartel gevuld met truffel, winterse groentjes, gratin van zoete aardappel en een sausje “fine Champagne” (21,50€)

    ****
    Lingot van pure chocolade met een gelatine van avocaat en
    een compote van bosvruchten (7,50€)

    Prijs van het volledig menu + 1 broodje: 52,50€/persoon

    ______________________________________________
    SUGGESTIES

    Zeeuwse oesters met limoen/komkommer marinade (opengemaakt)
    2,20€/stuk

    Kreeft op z’n schoonst met garnituur
    42,00/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft

    Kreeft met Champagnesaus
    42,50/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft

    Kreeft met een coulis van tomaat en koningskruid
    42,50/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft

    Kreeft in een romige nage van tuinkruiden
    42,50/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft

    Kreeft in de oven met kruidenboter
    42,50/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft

    Kreeft gegratineerd met een zachte mosterdsaus
    42,50/ volledige kreeft – 22,50€/ halve kreeft

    Alle warme kreeftenbereidingen worden geserveerd met fijne groentjes en broodjes of wilde rijst

    Restaurant “de Blauwe Artisjok”
    Gaversesteenweg 182, 9820 Merelbeke
    Tel. 09/231.79.28
    e-mail: deblauweartisjok@skynet.be















     

    SuggestieMenu

    5 oktober t/m 8 november 2018

    Hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Carpaccio van langoustines
    haring-kaviaar – verse kaas – tuinkruiden – rode biet

    Carpaccio de langoustines
    caviar d’hareng – fromage frais – fines herbes – betterave rouge


    Filet van rog (**)
    kokkeltjes – schorseneer – pastinaak – jus van bleke ponzu

    Filet de ray (**)
    coques – scorsonère – panais – jus au ponzu blanc


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Hertenfilet
    girolles – kweepeer – couscous– zwarte pens – jus van kriekbier

    Filet de faon
    girolles – coing – couscous – le boudin noir – jus à la bière de cérises


    Witte chocolade
    citrus – sorbet van kiwi – karamel – …

    Chocolat blanc
    agrumes – sorbet de kiwi – caramel – …


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +15€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +20€)