Skip to content
  • Home
  • Menu
    • Suggestiemenu
    • Marktmenu
    • Lunch
    • Kaart
  • Kerstmenu
  • Traiteur “Kerst en Oudejaar”
  • Over Ons
  • Fotogalerij
  • Contact

Kaart

KaartAdmin2025-11-07T09:36:23+00:00

VOORGERECHTEN

Gemarineerde zalm 24,00

passievrucht – bloedsinaasappel – zure room – radijs – wakamé

Sint Jacobsvruchten 26,00

bloedsinaasappel – gentse keizer – radijs – wortel – tomatenkrokant

Rog 27,00

schorseneer – pastinaak – jus van winterpostelein – olie van gerookte look

Gebakken ganzenlever 28,00

framboos – appel – jus van witte porto

Carpaccio van hert 29,00

kort gebakken – truffel – crème van ganzenlever – limoen – krokanten

Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 30,00

hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika

VISGERECHTEN

Tarbot 41,00

schorseneer – Brussels lof – pastinaak – jus van juzu

Gebakken noordzeetong 45,00

fris witlofslaatje – hoeveboter – handgesneden frietjes

Filet van zeebaars 42,00

caviar – légumes dus saison – topinambour – aranchini – sauce de champagne

Vleesgerechten

Fazant 35,00

brabantse garnituur – zoete aardappel – veenbes – peer – fine Champagne

Filet van hert44,00

herfstgroetjes– aardpeer – kroketjes van fazant – peer – jus van kriekbier

Filet pur “Simmertal” 45,00

gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er speelt in ons restaurant en een kijkje achter de schermen krijgen in onze keuken? Volg ons dan zeker op social media!

©2025 • MAF Media

Page load link
Go to Top