VOORGERECHTEN
Gemarineerde zalm 24,00
passievrucht – bloedsinaasappel – zure room – radijs – wakamé
Sint Jacobsvruchten 26,00
bloedsinaasappel – gentse keizer – radijs – wortel – tomatenkrokant
Rog 27,00
schorseneer – pastinaak – jus van winterpostelein – olie van gerookte look
Gebakken ganzenlever 28,00
framboos – appel – jus van witte porto
Carpaccio van hert 29,00
kort gebakken – truffel – crème van ganzenlever – limoen – krokanten
Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 30,00
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
VISGERECHTEN
Tarbot 41,00
schorseneer – Brussels lof – pastinaak – jus van juzu
Gebakken noordzeetong 45,00
fris witlofslaatje – hoeveboter – handgesneden frietjes
Filet van zeebaars 42,00
caviar – légumes dus saison – topinambour – aranchini – sauce de champagne
Vleesgerechten
Fazant 35,00
brabantse garnituur – zoete aardappel – veenbes – peer – fine Champagne
Filet van hert44,00
herfstgroetjes– aardpeer – kroketjes van fazant – peer – jus van kriekbier
Filet pur “Simmertal” 45,00
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn
