VOORGERECHTEN
Vitello tonato “New style” 24,00
kalf – tonijn – appelkapper – ansjovis – olijf – truffelaardappel
Oosterse tataki van zalm 25,00
citrus – soya – avocado – krokante sesam – wasabi
Surf and turf 26,00
kalfstartaar – spinkrab – tempura van oester – wakamé – prei-olie
Skrei 26,00
couscous van bloemkool – mousseline van rode biet – krokante rijst
Gebakken ganzenlever 27,00
framboos – appel – jus van witte porto
Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 28,00
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
VISGERECHTEN
Skreihaasje 39,00
fideua – knolselder – seizoensgroentjes – meaux-mosterd
Gebakken noordzeetong 43,00
fris witlofslaatje – hoeveboter – handgesneden frietjes
Filet van tarbot 44,00
kaviaar – beukenzwam – seizoensgroentjes – Champagnesaus
Vleesgerechten
Varkenshaasje “Brasvar” 35,00
winterse groentjes – peterseliewortel – aranchini – jus van bonenkruid
Lamskroontje in de oven 42,00
structuren van knolselder – lavendel-mosterd – jus van rozemarijn
Filet pur “Simmertal” 43,00
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn