van 8 november tot en met 5 december
SUGGESTIEMENU
Hapjes
****
Sint Jacobsvruchten
pompelmoes – spitskool – rammenas – mosterdkrokant – crème d’Isigny
****
Open ravioli (**)
tempura van langoustines – boschampignons – jus van truffel
****
Tussendoortje volgens marktaanbod
****
Filet van hert
hokaido – herfstgroentjes – kroketjes van fazant – jus van merlot en bramen
****
Citroentaartje
gekarameliseerde appel – mascarpone – vanille – sorbet van bosvruchten
Verkort menu zonder (**) zonder wijn 60€ (aangepaste wijnen + 20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen + 25€)
van 6 tot en met 20 december
SUGGESTIEMENU
Hapjes
****
Ceviche van zeebaars
mandarijn – avocado – Spaanse peper – krokante boerenkool
****
Gebakken Sint Jacobsvruchten (**)
haringkaviaar – schorseneer – prei-olie – jus van wortel
****
Tussendoortje volgens marktaanbod
****
Filet van haas
chanterellen – geplette aardappel – peer – jus van kriekbier
****
Biscoff
citrus – pure chocolade – veenbes
Verkort menu zonder (**) zonder wijn 60€ (aangepaste wijnen + 20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen + 25€)