Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Serrano-ham
    watermeloen – avocado – geitenkaas – rucola-vinaigrette
    Jambon serrano
    pastèque – avocat – fromage de chèvre – vinaigrette de roquette

    23,50€


    Shichimi Togarashi (22 dagen gerijpt runds met 7 pepers)
    ganzenlever – avocado – asperges – gerookte paprika – verse kaas
    Schichimi Togarashi
    foie gras – avocat – asperges – poivron fumé – fromage frais

    23,90€


    Babykreeft
    in de oven – zeekraal – salieboter – jus van gele tomaat
    Homard bébé
    au four – salicorne – beurre de sauge – jus de tomate jaune

    24,50€


    Tartaar van verse tonijn
    kaviaar – wasabi – pompoenzaden – wortel – krokanten
    Tartare de thon
    avocat – wasabi – carotte – croquants

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    compote van rabarber – appel – jus van special late harvest “Backsberg” Le foie gras poêlé
    compote de rhubarbe – pomme – jus de special late harvest « Backsberg»

    25,90€


    Zomerse salade van kreeft (per 2 personen)
    knapperige groentjes – sinaasappel – jus van citrus en soya
    Salade de homard (par 2 pers)
    légumes croquantes – orange – jus aux agrumes et soya

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van goudbrasem
    Griekse pasta’s – asperges – tomaat – Champagnesaus
    Le filet de dorade royale
    pâtes – asperges – tomate – sauce au Champagne

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – verse tartaar – Zuiderse aardappeltjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Tarbot “a la plancha”
    salade van Brussels lof – bloemkool – lauwe vinaigrette van tuinkruiden

    Filet de turbot « à la plancha »
    salade de chicons – chou-fleur – vinaigrette tiède de fines herbes

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Gevulde filet van hoevekip
    tomaat – Griekse pasta-salade – asperges – lente-ui – wortel-jus en olijf

    Filet de poulet farci
    tomate – pâtes – asperges – oignon doux – jus à la carotte et olive

    26,50€


    Filet pur « blanc-bleu »
    ganzenlever – kleine groentjes – Zuiderse aardappel – jus van porto

    Filet pur « blanc-bleu »
    foie gras poêlé – petits légumes – pomme de terre – jus au porto

    34,90€


    Filet van melklam
    zoete aardappel – jonge wortel – bloemkool – rozemarijn

    Filet d’agneau
    pomme de terre doux – carotte jeune – chou-fleur – romarin

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€