Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Tartaar van Rubia Gallega
    krokant van kingcrab – haringkaviaar – structuren van wortel
    Tartare de Rubia Gallega
    croquant de crabe – caviar d’hareng – structures de carottes

    23,50€


    Dubbel gerookte zalm
    toast – pompoen – verse kaas – cajun – zoetzure ui
    Saumon fumé
    toast – citrouille – fromage frais – cajun – oignon aigre-doux

    23,90€


    Kort gebrande hamachi
    pompoen – bloemkool – bloedsinaasappel – jus van groene kruiden
    Hamachi court rôti
    citrouille – chou-fleur – orange sanguine – jus aux herbes vertes

    24,50€


    Zeebaars
    Champagnezuurkool – mosterdzaden – zacht spek – jus van rode wijn
    Le filet de bar
    choucroute – graines de la moutarde – lards -jus de vin rouge

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur
    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    groene kruiden – gemarineerde komkommer – jus van yuzu
    Le demi homard au four (par 2 pers)
    fines herbes – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van kabeljauw
    champignons – butternut – kleine groentjes – jus van garnalen
    Le filet de cabillaud

    champignons – citrouille – petits légumes – jus de crevettes

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – savooikool – kleine groentjes – Champagnesaus

    Le filet de bar de ligne “à la plancha”
    caviar – chou frisé – petits légumes – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Gevulde kwartel
    truffel – polenta – wintergroentjes – bloemkool – jus van witte porto

    Caille farcie
    truffes – polenta – légumes d’hiver – chou-fleur – jus au porto blanc

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Lamskroontje in de oven
    savooi – wintergroentjes – pecorino – jus van rode wijn – rozemarijn

    Carré d’agneau au four
    chou vert – légumes d’hiver – pecorino – jus au vin rouge – romarin

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€