Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

DeKaart

 

DeVoorgerechten

Carpaccio van Simmental rund
rammenas – crème van ganzenlever – truffel – limoen
Carpaccio de Simmental
rammenas – crème de foie gras – truffe – limon
23€

Halve babykreeft
zeekraal – citroengras – gember – groene selder – ponzu
Demi homard bébé
salicorne – ponzu – citronelle – gingembre – céleri vert – ponzu
25€

Frisse salade van asperges
gerookte noordzeevis – zoetzure ui – krokante rijst – postelein – citrus
Salade fraîche d’aperges
poisson fumé – oignon doux – riz croquant – purslane – agrume
26€

Tartaar van yellofin tonijn
appel – furikake – kroepoek van wasabi – verse kaas
Tartare de thon
pomme – furikake – krupuk de wasabi – fromage frais
26€

Gebakken ganzenlever
Framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€

1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
tomaat/basilicum – krokant broodkruim – jus van sinaasappel
Demi homard au four (par 2 pers.)
tomate/basilic – pain croquant – jus d’orange
28€


 

DeHoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VIS
Filet van kabeljauw
zeekraal – seizoensgroentjes – doperwt – jus van juzu
Filet de cabillau
salicorne – légumes du saison – petit pois – jus de juzu
34€

Wilde zeebaars “à la plancha”
asperge – kaviaar – kleine groentjes – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
asperges – caviar – petits légumes – sauce de Champagne
43€

Gebakken Noordzeetong
frisse salade – peterselie-boter– frietjes
Sole meunière
salade – beurre de persil – frites
42€
HOOFDGERECHTEN VLEES

Kalfshaasje
polenta – doperwt – Zuiderse groentjes – zoete paprika – zomertruffel
Filet de veau
polenta – pois – légumes du sud – poivron doux – truffe d’été
38€

Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vin rouge
40€

Lamskroontje in de oven
zomerse groentjes – jus van rozemarijn – gegratineerde aardappeltjes
Carré d’agneau
légumes d’été – jus de romarin – pommes dauphinois


 

DeNagerechten

NAGERECHTEN:

Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€

Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€

Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€

Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€

Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€

Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€

Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€


TableBooking