Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

DeKaart

 

DeVoorgerechten

Tataki van tonijn
knapperige groentjes – soja – siracha – pinda – miso
Tataki de thon
légumes croquants – soja – siracha – cacahouète – miso
23€

Kalf en spinkrab
kaviaar – sesam – advocado – zoetzure bietjes – gel van citrus
Veau et crabe
caviar – sésame – avocat – carotte aigre-douce – gel d’agrumes
25€

Primeur-asperges
tempura van langoustines – zeekraal – jus van chardonnay en daslook
Asperges
tempura de langoustines – salicorne – jus de chardonnay et ail sauvage
26€

Carpaccio van wagyu (gedroogde picanha)
crème van ganzenlever – witlofsalade – truffelaardappel
Carpaccio de wagyu
crème de foie gras – salade de chicons – vitelotte
26€

Gebakken ganzenlever
framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€

1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
Demi homard au four (par 2 pers.)
beurre – l’ail doux – gingembre – poivron fumé
28€


 

DeHoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VIS

Skrei
zeekraal – seizoensgroentjes – wortel – Meaux-mosterd
Filet de cabillaud
salicorne – légumes du saison – carotte – moutarde de meaux
34€

Wilde zeebaars “à la plancha”
kaviaar – kleine groentjes – doperwt – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
caviar – petits légumes – pois – sauce de Champagne
43€

Gebakken Noordzeetong
fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes
Sole meunière
salade de chicons – beurre de persil – frites
42€

HOOFDGERECHTEN VLEES

Solomillo Duroc de Batallé
winterse groentjes – polenta – wortel – jus van dragon – pickles
Solomillo Duroc de Batallé
légumes d’hiver – polenta – carotte – jus de l’estragon – pickles
34€

Filet van eend
pistache – sinaasappel – truffelaardappel – structuren van wortel en erwt
Filet de canard
pistache – orange – vitelotte -structures de carotte et de pois
37€

Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van oude porto
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vieux porto
40€


 

DeNagerechten

NAGERECHTEN:

Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€

Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€

Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€

Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€

Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€

Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€

Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€


TableBooking