Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

DeKaart

 

DeVoorgerechten

Zacht gerookte zalm
mierikswortel – gemarineerde wakamé – zoetzure ui – krokanten
Saumon fumé
raifort – wakamé mariné – oignon doux – croquants
23€

Tartaar van zeebaars
avocado – zoetzure groentjes – krokant van champignons
Tartare de bar
avocat – légumes aigre-doux – croquant de champignons
25€

Gebakken Sint Jacobsvruchten
haringkaviaar – boerenkool – butternut – jus van roze pompelmoes
Coquilles St. Jacques poêlées
caviar d’hareng – chou frisé – citrouille – jus de pamplemousse rose
26€

Carpaccio van hertenkalf
crème van Parmezaanse kaas – witlofsalade – truffel – truffelaardappel
Carpaccio de faon
crème de fromage parmesan – salade de chicons – truffe – vitelotte
26€

Gebakken ganzenlever
Framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€

1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
tomaat/basilicum – krokant broodkruim – jus van sinaasappel
Demi homard au four (par 2 pers.)
tomate/basilic – pain croquant – jus d’orange
28€


 

DeHoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VIS

Kabeljauwhaasje
Champagnezuurkool – witlof – pastinaak – Meaux-mosterd
Filet de cabillaud
Choucroute – chicons – panais – moutarde de meaux
34€

Wilde zeebaars “à la plancha”
kaviaar – kleine groentjes – pompoen – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
caviar – petits légumes – citrouille – sauce de Champagne
43€

Gebakken Noordzeetong
fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes
Sole meunière
salade de chicons – beurre de persil – frites
42€

HOOFDGERECHTEN VLEES

Filet van fazant
brabantse garnituur – peer – polentakroket – sausje “fine Champagne”
Filet de faisan
garniture brabançonne – poire – croquette de polenta – sauce fine Champagne
36€

Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van oude porto
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vieux porto
40€

Filet van hert
peer – zuurkool – pastinaak – kroketje van fazant – jus van kriekbier
Filet de faon
poire – choucroute – croquette de faisan – jus de bière de cérises
42€


 

DeNagerechten

NAGERECHTEN:

Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€

Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€

Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€

Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€

Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€

Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€

Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€


TableBooking