Tartaar van zeebaars
avocado – zoetzure groentjes – krokant van champignons
Tartare de bar
avocat – légumes aigre-doux – croquant de champignons
25€
Gebakken Sint Jacobsvruchten
haringkaviaar – boerenkool – butternut – jus van roze pompelmoes
Coquilles St. Jacques poêlées
caviar d’hareng – chou frisé – citrouille – jus de pamplemousse rose
26€
Carpaccio van hertenkalf
crème van Parmezaanse kaas – witlofsalade – truffel – truffelaardappel
Carpaccio de faon
crème de fromage parmesan – salade de chicons – truffe – vitelotte
26€
Gebakken ganzenlever
Framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€
1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
tomaat/basilicum – krokant broodkruim – jus van sinaasappel
Demi homard au four (par 2 pers.)
tomate/basilic – pain croquant – jus d’orange
28€
Kabeljauwhaasje
Champagnezuurkool – witlof – pastinaak – Meaux-mosterd
Filet de cabillaud
Choucroute – chicons – panais – moutarde de meaux
34€
Wilde zeebaars “à la plancha”
kaviaar – kleine groentjes – pompoen – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
caviar – petits légumes – citrouille – sauce de Champagne
43€
Gebakken Noordzeetong
fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes
Sole meunière
salade de chicons – beurre de persil – frites
42€
HOOFDGERECHTEN VLEES
Filet van fazant
brabantse garnituur – peer – polentakroket – sausje “fine Champagne”
Filet de faisan
garniture brabançonne – poire – croquette de polenta – sauce fine Champagne
36€
Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van oude porto
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vieux porto
40€
Filet van hert
peer – zuurkool – pastinaak – kroketje van fazant – jus van kriekbier
Filet de faon
poire – choucroute – croquette de faisan – jus de bière de cérises
42€
Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€
Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€
Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€
Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€
Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€
Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€
Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€