Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Gemarineerde zalm
    rode biet – verse kaas – truffel-aardappel – zoetzure ui
    Saumon mariné
    betterave rouge – fromage frais – vitelotte – oignon doux

    23,50€


    Zeebaars
    tartaar – advocado – limoen – zeekraal – groene kruiden
    Filet de bar
    tartare – avocat – limon – salicorne – herbes vertes

    23,90€


    Primeur-asperges
    kaviaar – zeeduivel – boerentenen – Oosterse jus
    Asperges
    caviar – lotte – haricots blanc – jus Oriental

    24,50€


    Carpaccio van Rubia Gallega
    truffelmarinade – crème van pecorino – wortel – krokanten
    Carpaccio de Rubia Gallega
    marinade de truffes – crème de pecorino – carotte – croqaunts

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – Brussels lof – albatros likeur
    Le foie gras poêlé
    framboises – pomme – chicons – liqueur d’albatros

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    groene kruiden – gemarineerde komkommer – jus van yuzu
    Le demi homard au four (par 2 pers)
    fines herbes – concombre mariné – jus au ponzu

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van skrei
    champignons – butternut – kleine groentjes – jus van garnalen
    Le filet de skrei

    champignons – citrouille – petits légumes – jus de crevettes

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – tartaar – verse frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    37,90€


    Wilde zeebaars “a la plancha”
    kaviaar – boerenkool – kleine groentjes – Champagnesaus

    Le filet de bar de ligne “à la plancha”
    caviar – chou frisé – petits légumes – sauce au Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Solomillo “Duroc”
    polenta – wintergroentjes – pompoen – jus van rozemarijn

    Solomillo « Duroc »
    polenta – légumes d’hiver – citrouille – jus au romarin

    26,50€


    Filet pur “blanc-bleu”
    gebakken ganzenlever – kleine groentjes – jus van oude porto

    Le filet pur “blanc-bleu”
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au vieux porto

    34,90€


    Kalfshaasje
    beukenzwam – kleine groentjes – truffelaardappel – jus van madeira

    Filet pur de veau
    champignon – petits légumes – vitelotte – jus de madeira

     39,90


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€