Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

DeKaart

 

DeVoorgerechten

Pastrami “Simmental” Italiaanse stijl – Parmezaan – kruidensalade – kroepoek
Pastrami « Simmental »
à l’italien – parmesan – salade d’herbes – krupuk
23€

Gemarineerde sint-jacobsvruchten
geconfijte citroen – truffelaardappel – kruidensalade – rammanas
Coquilles St. Jacques
citron confit – vitelote – salade d’herbes – rammenas
25€

Kruidig gebakken langoustinestaart
gemarineerde spitskool – gerookte paprika – jus van groene selder
Langoustine poêlée
chou pointu mariné – poivron fumé – jus de céleri vert
26€

Carpaccio van wagyu
crème van ganzenlever – parmezaanse kaas – zoetzure wortel
Carpaccio de wagyu
crème de foie gras – fromage parmesan – carotte aigre-doux
26€

Gebakken ganzenlever
Framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€

1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
tomaat/basilicum – krokant broodkruim – jus van sinaasappel
Demi homard au four (par 2 pers.)
tomate/basilic – pain croquant – jus d’orange
28€


 

DeHoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VIS
Kabeljauwhaasje
linguine – honingtomaat – schelpjes – salsa verde
Filet de cabillaud
linguine – tomate de miel – coquilles – salsa verde
34€

Wilde zeebaars “à la plancha”
kaviaar – kleine groentjes – pompoen – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
caviar – petits légumes – citrouille – sauce de Champagne
43€

Gebakken Noordzeetong
frisse salade – peterselie-boter– frietjes
Sole meunière
salade – beurre de persil – frites
42€
HOOFDGERECHTEN VLEES

Kalfshaasje
kroketje van kalfswang – wortel – pompoen – jus van truffel
Filet de veau
croquette de veau – carotte – citrouille – jus de truffe
38€

Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vin rouge
40€

Lamskroontje in de oven
Zuiderse groentjes – crème van bloemkool – jus van rozemarijn
Carré d’agneau
légumes du sud – salade de couscous – jus de romarin
42€


 

DeNagerechten

NAGERECHTEN:

Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€

Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€

Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€

Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€

Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€

Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€

Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€


TableBooking