Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    DeKaart

     

    DeVoorgerechten

    Everzwijn en wilde eend
    gerookt – pâté – rode biet – pompoenpitten – rammenas – maïs
    Sanglier et canard sauvage
    fumé – pâté – betterave rouge – graines de citrouille – rammenas – maïs

    23,50€


    Hamachi (geelvinmakreel)
    Noordzeekrab – passievrucht – komkommer – krokante rijst
    Hamachi
    crabe – fruits de passion – concombre – riz croquant

    23,90€


    Sint Jacobsvruchten
    tomaat – butternut – jus van kalamansi – basilicum-olie
    Coquilles St. Jacques
    tomate – citrouille – jus de kalamansi – huile de basilic

    24,50€


    Zeeuwse platte oesters
    op ijs
    Huitres de Zélande
    sur glace

    24,90€


    Gebakken ganzenlever
    framboos – appel – jus van special late harvest “Backsberg”
    Le foie gras poêlé
    framboise – pomme – jus de special late harvest « Backsberg »

    25,90€


    Kreeft in de oven (per 2 personen)
    groene asperges – tuinkruiden – jus van pompelmoes
    Homard au four (par 2 pers)
    asperges vertes – fines herbes – jus de pamplemouse

    27,00€


     

    DeHoofdgerechten

    HOOFDGERECHTEN VIS


    Filet van pladijs
    tomatenkorstje – handgerolde couscous – groene asperges – bloemkool
    Filet de plie
    croûte de tomate – couscous – asperges vertes – chou-fleur

    29,50€


    Gebakken Noordzeetong
    salade – verse tartaar – handgesneden frietjes

    Sole meunière
    Salade – tartare – frites

    39,90€


    Wilde zeebaars
    kaviaar – herfstgroentjes – aardpeer – Champagnesaus

    Bar de ligne
    caviar – chicons – topinambour – sauce Champagne

    39,90€

    HOOFDGERECHTEN VLEES


    Filet van “Brasvar”
    katenspeck – stropkes-mosterd – kleine groentjes – saffraanaardappeltjes

    Filet de « Brasvar »
    bacon – moutarde stropkes – petits légumes – pommes de terre au safran

    26,50€


    Filet pur « blanc-bleu »
    ganzenlever – kleine groentjes – jus van porto

    Filet pur « blanc-bleu »
    foie gras poêlé – petits légumes – jus au porto

    34,90€


    Roodpoot-patrijs
    girolles – kweepeer – Champagnezuurkool – gelakt spek – jus van truffel

    Perdrix rouge
    girolles – coing – choucroute – lardons – jus de truffes

    38,00€


     

    DeNagerechten

    NAGERECHTEN:


    Colonel
    citroensorbet – limoncello

    12,00€


    Fantasie van pure chocolade
    vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble

    12,00€


    Sabayon
    kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek

    13,00€


    Pana Cotta
    verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue

    13,00€


    Moelleux van chocolade
    verse vruchten – roomijs – crumble

    14,00€


    Gratin van vers fruit
    amandelen – avokaat – roomijs – vanille

    14,00€


    Enkele kazen
    kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood

    15,00€