rammenas – crème van ganzenlever – truffel – limoen
Carpaccio de Simmental
rammenas – crème de foie gras – truffe – limon
Zacht gerookte zalm
Saumon fumé
salade d’herbes – chou-rave – alioli – kizami wasabi – papadum
25€
sneeuwkrab – gel van citrus – zoete ui – krokant van mosterd
Canneloni de thon
snowcrab – gel d’agrume – oignon doux – croquant de moutarde
26€
Gebakken langouste
primeur-asperge – zeekraal – mousseline van sudachi
Langouste poêlée
asperges – salicorne – mousseline de sudachi
26€
Gebakken ganzenlever
Framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€
1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
hoeveboter – limoen – gember – gerookte paprika – broodkruim
Demi homard au four (par 2 pers.)
beurre – limon – gingembre – anguille fumé – pain de mie
28€
HOOFDGERECHTEN VIS
zeekraal – seizoensgroentjes – crème van wortel – jus van schaaldieren
Filet de skrei
salicorne – légumes du saison – crème de carotte – jus aux crustacés
34€
Wilde zeebaars “à la plancha”
primeur-asperge – kaviaar – kleine groentjes – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
asperges – caviar – petits légumes – sauce de Champagne
43€
Gebakken Noordzeetong
frisse salade – peterselie-boter– frietjes
Sole meunière
salade – beurre de persil – frites
42€
HOOFDGERECHTEN VLEES
structuren van wortel – bitterbal van kalfswang – jus van jeneverbes
structures de carotte – croquette de joue de veau -jus de baie de genévier
36€
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vin rouge
40€
Lamskroontje in de oven
couscous van bloemkool – pastinaak – zwarte look – rozemarijn
Carré d’agneau au four
couscous de chou-fleur – panais – ail noir – romarin
42€
NAGERECHTEN:
Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€
Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€
Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€
Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€
Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€
Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€
Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€