Kalf en spinkrab
kaviaar – sesam – advocado – zoetzure bietjes – gel van citrus
Veau et crabe
caviar – sésame – avocat – carotte aigre-douce – gel d’agrumes
Primeur-asperges (**)
tempura van langoustines – zeekraal – jus van chardonnay en daslook
Asperges (**)
tempura de langoustines – salicorne – jus de chardonnay et ail sauvage/em>
Tussendoortje
Petite surprise du chef
Filet van eend
pistache – sinaasappel – truffelaardappel – structuren van wortel
Filet de canard
pistache – orange – vitelotte -structures de carotte et de pois
Appeltaartje « even anders »
appel – kaneel – bruine suiker – vanille – roomijs – …
Tarte de pomme
pomme – cannelle – sucre brun – vanille – glacee – …
Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)
Ceviche van skrei
avocado – kruidensalade – olie van rucula – bergamot – zoete paprika
Ceviche de skrei
avocat – salade d’herbes – bergamote – poivron doux/em>
Mechelse asperges (**)
zeekraal – jus van wortel – kwartelei – brioche
Asperges (**)
salicorne – jus de carotte – œuf d caille – brioche
Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef
Lamskroontje in de oven
doperwtjes – lentegroentjes – krokante polenta – pecorino – salie
Carré d’agneau au four
petit pois – légumes du printemps – polenta croquant – pecorino – sage/em>
Aardbeien
pure chocolade – pistache – citroenverbena – méringue
Fraises
chocolat pur – pistache – verveine citronnée – méringue
Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)