Tartaar van zeebaars
avocado – zoetzure groentjes – krokant van champignons
Tartare de bar
avocat – légumes aigre-doux – croquant de champignons
Gebakken Sint Jacobsvruchten (**)
haringkaviaar – boerenkool – butternut – jus van roze pompelmoes
Coquilles St. Jacques poêlées (**)
caviar d’hareng – chou frisé – citrouille – jus de pamplemousse rose/em>
Tussendoortje
Petite surprise du chef
Filet van hert
peer – zuurkool – pastinaak – kroketje van fazant – jus van kriekbier
Filet de faon
poire – choucroute – panais – croquette de faisan – jus de bière de cérises
Canneloni van witte chocolade
mango – gele biet – mandarijn – hazelnoot – bladerdeeg
Canneloni de chocolat blanc
mangue – betterave jaune – mandarin – noisette – feuilleté
Verkort menu (zonder **): 59€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 69€ (aangepaste wijnen +25€)
Ceviche van corvina
kalamansi – Spaanse peper – advocado – krokante sepia – koriander
Ceviche de maigre
Kalamansi – poivre espagnole – avocat – sepia – coriandre
Sint-Jacobsvruchten (**)
peterseliewortel – truffel – schorseneer – chardonnay-boter
Coquilles St. Jacques poêlées (**)
racine de persil – truffe – salsifi – beurre de chardonnay
Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef
Kalfshaasje
pompoen – wintergroenten – gratin van champignons – truffeljus
Filet de veau
légumes d’hiver – citrouille – gratin de champignons – jus de truffes/em>
Zoete nieuwjaarsverrassing “2024”
Surprise douce « 2024 »
Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)