Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

SuggestieMenu

 

SuggestieMenu

3 tot en met 30 september 2021

Enkele hapjes
Amuse bouche


Zeebaars
haring-kaviaar – ingemaakte citroen – rammenas – crème van tomaat

Filet de bar
caviar d’hareng – citron mariné – rammenas – crème de tomate


Sint Jacobsvruchten (**)
venkel – pompoen – handgepelde garnalen – jus van gerookte paling

Coquilles St. Jacques (**)
fenouille – citrouille – crevettes grises – jus à l’anguille fumé


Tussendoortje

Petite surprise du chef


Gevulde kwartel
truffel – zoete aardappel – structuren van knolselder – sausje van wijnruit

Caille farcie
truffes – pomme de terre douce – structures de céleri-rave – sauce de rue


Structuren van rode vruchten
pure chocolade – hangop – méringue van viool – gel van mango

Structures de fruits rouges
chocolat pur- yaourt – méringue de violettes – gel de mangue


Verkort menu (zonder **): 53€ (aangepaste wijnen +18€)
Menu: 63€ (aangepaste wijnen +23€)


 

SuggestieMenu

van 1 oktober tot 4 november 2021

Enkele hapjes
Amuse bouche


Rundstartaar
haringkaviaar – sorbet van selder – yoghurt & chardonnay – zurkel

Tartare de boeuf
caviar de hareng – sorbet de céleri – yaourt et chardonnay – oseille


Wilde gamba (**)
gele tomaat – basilicum – beurre blanc van gerookte paprika

Gamba sauvage (**)
gel de tomate – basilic – beurre blanc de poivron fumé


Tussendoortje volgens marktaanbod

Petite surprise du chef


Roodpoot-patrijs
akkerzwam – rode biet – Champagnezuurkool – gelakt jager-spek – truffel

Perdrix rouge
champignon – bettervave rouge – choucroute – bacon laqué – truffes


Citroentaartje
méringue – vlierbes – vanille – verbena

Tarte de citron
méringue – sureau – vanille – verbena


Verkort menu (zonder **): 53€ (aangepaste wijnen +18€)
Menu: 63€ (aangepaste wijnen +23€)


 

TableBooking