Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    SuggestieMenu

     

    SuggestieMenu

    3 tot en met 30 januari 2020

    Enkele hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Tartaar van Rubia Gallega
    krokant van kingkrab – haring-kaviaar – structuren van wortel

    Tartare de Rubia Gallega
    croquant de crabe – caviar d’hareng – structures de carottes


    Kort gebrande hamachi (**)
    pompoen – bloemkool – bloedsinaasappel – jus van groene kruiden

    Hamachi court rôti (**)
    citrouille – chou-fleur – orange sanguine – jus aux herbes vertes


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Lamskroontje in de oven
    savooi – wintergroentjes – pecorino – jus van rode wijn – rozemarijn

    Le carré d’agneau au four
    chou vert – légumes d’hiver – pecorino – jus au vin rouge – romarin


    Zoete Nieuwjaars verrassing
    Pure chocolade – mango – passievrucht – cirtoencrème – méringue

    Petits desserts
    chocolat pur – mangue – fruits de passion – crème de citron – méringue


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)


     

    SuggestieMenu

    van 31 januari tot en met 27 februari 2020

    Enkele hapjes
    Petite assiette de dégustation


    Escabeche van makreel
    ganzenlever – parelgierst – rammenas – bouillon van gebrande knolselder

    Escabeche de maquereau
    foie gras – perle de millet – rammenas – bouillon de céleri rave rôti


    Skrei (**)
    krokante kruiden – bloemkool – pijlinktvis – rode biet

    Filet de skrei (**)
    herbes croquantes – chou-fleur – calmar – betterave rouge


    Tussendoortje volgens marktaanbod

    Petite surprise du chef


    Jonge duif
    buikspek – wortelsoesjes – wintergroentjes – pompoen – truffeljus

    Pigeon jeune
    lards – pommes dauphines aux carottes – légumes d’hiver – citrouille – jus de truffes


    Witte chocolade / framboos
    pana cotta – verbena – mango – passievrucht – yoghurt

    Chocolat blanc / framboise
    pana cotta – verveine – mangue – fruits de passion – yaourt


    Verkort menu (zonder **): 50,00€ (aangepaste wijnen +17,50€)
    Menu: 60,00€ (aangepaste wijnen +22,50€)