Enkele hapjes
Amuse bouche
Canneloni van tonijn
sneeuwkrab – gel van citrus – zoete ui – krokant van mosterd
Canneloni de thon
snowcrab – gel d’agrume – oignon doux – croquant de moutarde
Gebakken langouste (**)
primeur-asperge – zeekraal – mousseline van sudachi
Langouste poêlée (**)
asperges – salicorne – mousseline de sudachi
Tussendoortje
Petite surprise du chef
Kalfshaasje
structuren van wortel – bitterbal van kalfswang – jus van jeneverbes
Filet de veau
structures de carotte – croquette de joue de veau -jus de baie de genévier
Brownie
mascarpone – mango – advokaat – sorbet van bloedsinaasappel
Brownie
mascarpone – mangue – avocat – sorbet de sanguine
Verkort menu (zonder **): 58€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 68€ (aangepaste wijnen +25€)
Enkele hapjes
Amuse bouche
Ceviche van zeebaars
avocado – krokant van groene kruiden – bergamot
Ceviche de bar
avocat – croquant d’herbes vertes – bergamote
Mechelse asperges (**)
filet van rog – lamsoor – krokante kappertjes – limoenboter
Asperges (**)
filet de raie – lavende de mer – câpres croustillantes – beurre de limon
Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef
Lamskroontje in de oven
doperwtjes – fregola sarda – Italiaanse kruiden
Carré d’agneau au four
petit pois – fregola sarda – épices italiennes
Aardbeien
witte chocolade – pistache – citroenverbena – méringue
Fraises
chocolat blanc – pistache – verveine citronnée – méringue
Verkort menu (zonder **): 58€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 68€ (aangepaste wijnen +25€)