Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

SuggestieMenu

 

SuggestieMenu

Van 17 november tot en met 19 december 2023
Enkele hapjes
Amuse bouche

Tartaar van zeebaars
avocado – zoetzure groentjes – krokant van champignons
Tartare de bar
avocat – légumes aigre-doux – croquant de champignons

Gebakken Sint Jacobsvruchten (**)
haringkaviaar – boerenkool – butternut – jus van roze pompelmoes
Coquilles St. Jacques poêlées (**)
caviar d’hareng – chou frisé – citrouille – jus de pamplemousse rose/em>

Tussendoortje
Petite surprise du chef

Filet van hert
peer – zuurkool – pastinaak – kroketje van fazant – jus van kriekbier
Filet de faon
poire – choucroute – panais – croquette de faisan – jus de bière de cérises

Canneloni van witte chocolade
mango – gele biet – mandarijn – hazelnoot – bladerdeeg
Canneloni de chocolat blanc
mangue – betterave jaune – mandarin – noisette – feuilleté

Verkort menu (zonder **): 59€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 69€ (aangepaste wijnen +25€)


 

SuggestieMenu

Op 1 januari en van 6 januari tot en met 1 februari
Enkele hapjes
Amuse bouche

Ceviche van corvina
kalamansi – Spaanse peper – advocado – krokante sepia – koriander
Ceviche de maigre
Kalamansi – poivre espagnole – avocat – sepia – coriandre

Sint-Jacobsvruchten (**)
peterseliewortel – truffel – schorseneer – chardonnay-boter
Coquilles St. Jacques poêlées (**)
racine de persil – truffe – salsifi – beurre de chardonnay

Tussendoortje volgens marktaanbod
Petite surprise du chef

Kalfshaasje
pompoen – wintergroenten – gratin van champignons – truffeljus
Filet de veau
légumes d’hiver – citrouille – gratin de champignons – jus de truffes/em>

Zoete nieuwjaarsverrassing “2024”

Surprise douce « 2024 »

Verkort menu (zonder **): 60€ (aangepaste wijnen +20€)
Menu: 70€ (aangepaste wijnen +25€)


TableBooking