TRAITEURMENU
Kwartet van koude en warme hapjes (10,00€)
* lolly van gepocheerde zalm met mierikswortel
* mousse van gerookte kalkoen met een gelei van veenbessen
* tortolini gevuld met pompoen en sausje van “pas de bleu”
* Oosters gelakt kwartelboutje met gember en soya
****
Tataki van verse tonijn met wakamé, sausje van wasabi en een krokant van sesam (17,50€)
OF
Frisse tartaar van kalf met een soyasalade, gel van ganzenlever en een krokant van pompoenzaden (17,50€)
****
Filet van kabeljauw in gele courgettes met een sausje van Noordzeegarnaal, zeevruchten en gratin van aardappel en tuinkruiden(22,50€)
OF
Suprême van fazant met winterse garnituur, sausje fine Champagne en een gratin van truffel (22,50€)
****
Pure choclade met pana cotta van hazelnoot, advocaat en verbena (7,50€)
****
Prijs van het volledig menu + 1 broodje: 52,50€/persoon
______________________________________________
Suggesties
* Gillardeau oesters (opengemaakt)
3,90€/stuk
* Zeeuwse platte oesters 4/0 met limoen/komkommer marinade
3,60€/stuk
* Oosterse boullion met ravioli gevuld met boschampignons en truffel
12,50€/liter
* Romige bisque van kreeft met grijze garnalen
15,00€/liter
* Filet van Noorse zalm met kruidenkorst, winterse groentjes, gegratineerde aardappeltjes en een romige Champagnesaus
21,50€
* Filet van hertenkalf met winterse groentjes, peertje in de rode wijn en
gratinaardappel met cèpes
24,50€
* Kreeft met Champagnesaus
* Kreeft met een coulis van tomaat en koningskruid
* Kreeft in een romige nage van tuinkruiden
* Kreeft gegratineerd met een zachte mosterdsaus
* Kreeft in de oven met kruidenboter
* Kreeft op Oosterse wijze met gember en citroengras
Alle kreeften wegen 600/650gr./stuk
42,50/ volledige kreeft – 24,50€/ halve kreeft
Alle kreeften worden geserveerd met fijne groentjes en wilde rijst
* Kwartet van gerijpte kazen met garnituren en een brioche/rozijnenbroodje
10,50€
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.