Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

Traiteur

 

Hierbijstellen wij U graag onze traiteursuggesties voor, te verkrijgen van 24 december 2019 tot 1 januari 2020.

Bestellingen kan U doorgeven via telefoon: 09/231.79.28, via e-mail: deblauweartisjok@skynet.be of ter plaatse in het restaurant. In het menu zijn alle gerechten eveneens apart verkrijgbaar. Mogen wij U vragen, Uw bestelling tijdig door te geven? Dit min. 3 dagen vooraf.

TRAITEURMENU

Kwartet van koude en warme hapjes (10,00€)
* lolly van gepocheerde zalm met mierikswortel
* mousse van gerookte kalkoen met een gelei van veenbessen
* tortolini gevuld met pompoen en sausje van “pas de bleu”
* Oosters gelakt kwartelboutje met gember en soya
****
Tataki van verse tonijn met wakamé, sausje van wasabi en een krokant van sesam (17,50€)
OF
Frisse tartaar van kalf met een soyasalade, gel van ganzenlever en een krokant van pompoenzaden (17,50€)
****
Filet van kabeljauw in gele courgettes met een sausje van Noordzeegarnaal, zeevruchten en gratin van aardappel en tuinkruiden(22,50€)
OF
Suprême van fazant met winterse garnituur, sausje fine Champagne en een gratin van truffel (22,50€)
****
Pure choclade met pana cotta van hazelnoot, advocaat en verbena (7,50€)
****
Prijs van het volledig menu + 1 broodje: 52,50€/persoon
______________________________________________

Suggesties

* Gillardeau oesters (opengemaakt)
3,90€/stuk

* Zeeuwse platte oesters 4/0 met limoen/komkommer marinade
3,60€/stuk

* Oosterse boullion met ravioli gevuld met boschampignons en truffel
12,50€/liter

* Romige bisque van kreeft met grijze garnalen
15,00€/liter

* Filet van Noorse zalm met kruidenkorst, winterse groentjes, gegratineerde aardappeltjes en een romige Champagnesaus
21,50€

* Filet van hertenkalf met winterse groentjes, peertje in de rode wijn en
gratinaardappel met cèpes
24,50€

* Kreeft met Champagnesaus
* Kreeft met een coulis van tomaat en koningskruid
* Kreeft in een romige nage van tuinkruiden
* Kreeft gegratineerd met een zachte mosterdsaus
* Kreeft in de oven met kruidenboter
* Kreeft op Oosterse wijze met gember en citroengras
Alle kreeften wegen 600/650gr./stuk
42,50/ volledige kreeft – 24,50€/ halve kreeft
Alle kreeften worden geserveerd met fijne groentjes en wilde rijst

* Kwartet van gerijpte kazen met garnituren en een brioche/rozijnenbroodje
10,50€















 

.

.

.
.


.
.

.
.


.
.

.
.


.

.


.
.

.
.



.

.
.


.


 

TableBooking