Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    Traiteur

     

    Afhaal

    Door de beperkingen die we worden opgelegd in ons restaurant, blijven wij onze traiteur nog steeds verzorgen, ook terwijl ons restaurant open is.


    AFHAAL-LUNCH TE VERKRIJGEN VAN 29 juni TOT EN MET 3 juli (BEHALVE OP DINSDAGAVOND & WOENSDAG)

    Hollandse maatjes
    kaviaar – enkele tomaten-rassen – wasabi – verse kaas – zoetzure ui
    ****
    Kabeljauwhaasje
    groene en witte asperges – zeekraal – fregola sarda – sausje van Chinese bieslook
    ****
    Pana cotta van hibiscus
    Gel van cassis – witte chocolade – verse vruchtjes
    OF
    Enkel kazen
    gerijpt door kaasmeester “Callebaut”(Suppl. €5,00/persoon)

    25,00€

    Weekendmenu in traiteur (van 4 en 5 juli 2020)

    Zomerse tartaar van Hollandse nieuwe met kaviaar, een crème van gele tomaat en zoetzure groentjes
    OF
    Dubbel gerookte zalm “”Padouk” met een algensalade, sojabonen, crème van avocado en rode ui
    ***
    Haasje van blauwe leng met een spaghetti van courgettes, verse pasta’s, mosseltjes en een romig schje van Chinese bieslook
    OF
    Solomillo duroc de batalle (Spaans varkenshaasje) met gegratineerde zoete aardappel, zomerse groentjes en een sausje van bonenkruid
    ***
    Fantasie van chocolade, structuren van aardbeien, verse vruchtjes en een crumble van witte chocolade
    OF
    Kwartet van kazen gerijpt door kaasmeester “Callebaut” (+5€)

    40€

    AFHAAL-GERECHTEN

    Sharing of Voorgerechten:
    Fijne plakjes Gandaham met meloen, gedroogde tomaat en gepofte pompoenzaden
    15€
    Tartaar van verse tonijn met asperges, algensalade en een vinaigrette van appel
    17€
    Gerookte zalm met kruidige couscous-salade en avocado
    16€
    Asperges op Vlaamse wijze (ei – peterselie – boter)
    15€

    Soepen:
    Romige tomatensoep met kippenballetjes
    8€/liter
    Bisque van kreeft met garnalen
    14€/liter

    Hoofdgerechten:
    Zalmfilet “a la plancha” met zachte mosterdsaus, en seizoensgroentjes
    18€
    Filet van kabeljauw met verse pasta’s, zeekraal, kreeftensaus en kleine groentjes
    22€
    Gebakken Noordzeetong met peterselieboter, frisse salade en Zuiderse aardappeltjes
    25€

    Kreeft in de oven met kruidenboter, kleine groentjes en verse pasta’s
    32€/kreeft van ong. 550gr.
    Kreeft met een coulis van tomaat en basilicum, kleine groentjes en verse pasta’s
    32€/kreeft van ong. 550gr.

    Gehaktballetjes met tomatensaus en puree-aardappelen
    14€
    Zacht gegaarde varkensrug met kleine groentjes, stropkes-mosterd en gratin-aardappelen
    20€
    Filet van hoevekip met champignonsaus, seizoensgroentjes en gratin-aardappelen
    22€

    Nagerecht:
    Fris citroentaartje met Belgische aardbeien en een mango-sausje
    10€
    Moelleux van pure chocolade met advocaat, crumble en verse vruchten (16 min. à 180°)
    12€

    Bestellingen kan U doorgeven via telefoon: 09/231.79.28, via e-mail: deblauweartisjok@skynet.be. Mogen wij U vragen, Uw bestelling tijdig door te geven? Dit min. 1 dag vooraf.




     



    .


    .

    .


    .

    .


    .
    .

    .
    .



    .

    .
    .


    .