TRAITEURMENU VOOR KERST EN OUDEJAAR
Keuzemenu
Trio van hapjes
* Mousse van gerookte forel met gel van citrus
* Pastei van haas met gel van veenbessen
* Macaron gevuld met verse kaas en wasabi
—-
Zacht gerookte zalm met kaviaar-room, gemarineerde wakamé, crumble van pinda en broodkrokanten
OF
Tartaar van Simmentaler-rund op Zuiderse wijze met zoetzure groentjes en
een crème van Parmezaanse kaas en broodkrokanten
OF
Huisbereide terrine van ganzenlever met een slaatje van gele kool, vijgenconfituur en een zacht briochebroodje (+5€)
—-
Zalmfilet “à la plancha, preireepjes, grijze garnalen, schelpjes,
verse pasta’s en een romig kreeftensausje
OF
Filet van parelhoen, gevuld met boschampignons, Brabantse garnituur, peertje in rode wijn, “fine Champagne” en gegratineerde aardappeltjes
OF
Filet van hertenkalf met winterse groentjes, peertje, sausje van rode wijn en gegratineerde aardappeltjes (+7€)
—-
Fantasie van mascarpone met framboos, pure chocolade, verse vruchtjes en
een crumble van witte chocolade
OF
Assortiment van 5 Belgische kazen met confituur van vijg en garnituren (+4€)
59€/persoon (één broodje per persoon inbegrepen)
Extra gerechtjes
Zeeuwse platte oesters – opengemaakt
4€/stuk
Trio van hapjes
12€
Huisbereide bisque van kreeft met grijze garnalen
16€/liter
Tartaar van tomaat met buffel-mozzarella, kruidensalade, pompoenpitten en vinaigrette van basilicum
17€
Zacht gerookte zalm met kaviaar-room, gemarineerde wakamé, crumble van pinda en broodkrokanten
19€
Tartaar van Simmentaler-rund op Zuiderse wijze met zoetzure groentjes en
een crème van Parmezaanse kaas en broodkrokanten
19€
Huisbereide terrine van ganzenlever met een slaatje van gele kool, vijgenconfituur en een zacht briochebroodje
23€
Zalmfilet “à la plancha, preireepjes, grijze garnalen, schelpjes,
verse pasta’s en een romig kreeftensausje
25€
Filet van parelhoen, gevuld met boschampignons, Brabantse garnituur, peertje in rode wijn, “fine Champagne” en gegratineerde aardappeltjes
25€
Filet van hertenkalf met winterse groentjes, peertje, sausje van rode wijn en gegratineerde aardappeltjes
28€
Suprême van fazant met Brabantse groentjes, peertje in de rode wijn,
sausje “fine Champagne” en gegratineerde aardappeltjes
25€
Verse pasta’s met shitake, winterse groentjes, tomatencoulis, truffel en Parmezaanse kaas (Végetarisch)
25€
Fantasie van mascarpone met framboos, pure chocolade, verse vruchtjes en
een crumble van witte chocolade
12€
Assortiment van 5 Belgische kazen met confituur van vijg en garnituren (+4€)
14€
Kreeften
*Kreeft met Champagnesaus en groentereepjes
*Kreeft met een romige nage van tuinkruiden en groentereepjes
*Kreeft met kruidenboter en groentereepjes
*Kreeft met zachte lookboter, gember, gerookte paprika en groentereepjes
*Kreeft met coulis van tomaat en basilicum met groentereepjes
*Kreeft met dilleboter, sinaasappel, tomaat en groentereepjes
*Kreeft met zachte currysaus, appel en groetereepjes
De volledige kreeften worden voorzien van wilde rijst
Volledige kreeft 49€/stuk
Halve kreeft 26€/stuk
Alle kreeften wegen ongeveer 600gr./stuk
INFO
Bestellen kan op het nr. 09/231.79.28 of via mail: info@deblauweartisjok.be
Mogen wij u vriendelijk vragen om uw bestelling minimum 4 dagen op voorhand door te geven?
Bestellingen kunnen afgehaald worden op 24 december en 31 december,
Dit tussen 14u00 en 17u30