Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    Traiteur

     

    Hierbijstellen wij u graag onze traiteurlijst voor om tijdens de periode die de regering ons oplegt om verplicht te sluiten, toch nog, bij u thuis" te kunnen genieten van onze gerechten.

    Bestellingen kan U doorgeven via telefoon: 09/231.79.28, via e-mail: deblauweartisjok@skynet.be. Mogen wij U vragen, Uw bestelling tijdig door te geven? Dit min. 1 dag vooraf.

    Ook tijdens het paasweekend kan u rekenen op onze traiteursservice, u kan ons “Paasmenu” vinden onder de rubriek: Menu / feestmenu.

    Traiteur-gerechten

    Suggestie van de week:
    * Salade folle met ganzenlever – Serranoham – garnalen – scampi’s, verse vruchten, zaden en een meergranenbroodje
    21€

    * Gebakken Noordzeetong met peterselieboter, fris slaatje en Zuiderse aardappeltjes
    24€

    Voorgerechten:
    Terrine van ganzenlever, mango-cuthney, briochebroodje
    18€
    Tataki van verse tonijn met een algensalade en wasabi-mayo
    17€
    Asperges met verse zalm en Champagnesaus
    17€
    Asperges op Vlaamse wijze (ei – peterselie – boter)
    15€

    Soepen:
    Helder oosterse boullion met asperges en zacht gegaard spek
    8€/liter
    Bloemkoolsoep met gerookte zalm
    8€/liter
    Bisque van kreeft met garnalen
    14€/liter

    Hoofdgerechten:
    Kabeljauwhaasje met asperges, honingtomaat en tomatencoulis
    20€
    Filet van dorade Royale, schelpjes, prei, kreeftensaus en puree-aardappelen
    20€
    Zalmfilet met tuinkruiden, prei, tomaat, mosterdsaus en puree-aardappelen
    18€
    Gehaktballetjes met tomatensaus en puree-aardappelen
    14€
    Spaans varkenshaasje met champignonsaus, seizoensgroentjes, gratin-aardappelen
    20€
    Geroosterd kalfsbiefstukje met kleine groentjes, jus van porto en gratin-aardappelen
    22€
    Filet van hoevekip gevulda met Serrano-ham , kleine groentjes, gratin-aardappeltjes eneen sausje van morieljes
    22€

    Salades:
    Salade met kip, sinaasappel, gepofte zaden en brood
    18,50€
    Salade met gebakken scampi’s, fruit, pittig looksausje en brood
    18,50€
    Salade met Serranoham, meloen, fetakaas en brood
    16,50€
    Tomaat met grijze garnalen en brood
    21,50€
    Salade met kort gebakken tonijn, boontjes, olijf, zongedroogde tomaat
    20,50

    Pasta’s:
    Pasta’s met scampi’s, paprika’s en zachte currysaus
    17€
    Pasta’s met hoevekip, groene pesto en champignons
    17€
    Pasta’s met asperges, gerookte zalm, dille en witte wijnsaus
    18,50€

    Kreeften:
    Kreeftensalade met fregola sarda, sinaasappel, tuinkruiden en harisa/mayo
    30€/kreeft van ong. 500gr.
    Kreeft in de oven met kruidenboter, kleine groentjes en basmati/rijst
    30€/kreeft van ong. 500gr.
    Kreeft met Champagnesaus, kleine groentjes en basmati/rijst
    30€/kreeft van ong. 500gr.

    Nagerecht:
    Fris citroentaartje met Belgische aardbeien en een mango-sausje
    10€
    Tiramisu met vruchtjes
    10€
    Moelleux van pure chocolade met advocaat, crumble en verse vruchten (16 min. à 180°)
    12€




     

    EnkeleSuggestie-wijnen

    Champagne:
    Palmer “brut”
    45€

    Witte wijnen:
    Di Giovanna, Chardonnay Sicilia
    14€

    Quercus Sauvignonasse, Slovenië
    12€

    Bodega Tres Pilares Rueda, 100% Verdejo
    12€

    Rode wijnen:
    Domaine Chamfort “Les Patis” Vaucluse met Syrah en Grenache 2018
    10,50€

    Paolo leo “negroamaro” Puglia 2018
    10,50€

    Backsberg Pinotage Zuid Afrika 2018
    14,50€

    Chât. de la Commanderie Lalande de Pomerol 2016
    25,50€

    Vraag ons gerust naar nog meer suggesties



    .


    .

    .


    .

    .


    .
    .

    .
    .



    .

    .
    .


    .