Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    Traiteur

     

    Afhaal

    Door de beperkingen die we worden opgelegd in ons restaurant, blijven wij onze traiteur nog steeds verzorgen, ook terwijl ons restaurant open is.


    AFHAAL-LUNCH TE VERKRIJGEN VAN 10 TOT EN MET 14 augustus (BEHALVE OP DINSDAGAVOND & WOENSDAG)

    Dubbel gerookte zalm
    verschillende tomaten-rassen – algensalade – verse kaas – mierikswortel
    ***
    filet van zeebaars
    couscous van bloemkool – zomerse groentjes – sausje van graanmosterd
    ***
    Mousse van framboos
    witte chocolade – verse vruchtjes – coulis van aardbeien
    OF
    Enkel kazen
    gerijpt door kaasmeester “Callebaut”(Suppl. €5,00/persoon)

    25,00€

    Weekend-menu (van 15 en 16 augustus 2020)

    Verse zalm, gemarineerd met rode biet, salade van wakame en
    een crème van gedroogde tomaat
    OF
    Canneloni van Oosters gemarineerd rundsribstuk met rijst-noedels, geroosterde sesam, pinda en een crème van gerookte paprika
    ***
    Filet van zeebaars met een ratatouille van Zuiderse groentjes, frégola sarda en een sausje van groene kruiden
    OF
    Geroosterde filet van Brasvar met een ratatouille van Zuiderse groentjes, gegratineerde aardappeltjes en een sausje van graanmosterd
    ***
    Enkele bereidingen van Belgische aardbeien met hibiscus en crumble van witte chocolade
    OF
    Kwartet van kazen gerijpt door kaasmeester “Callebaut” (+5€)

    42€

    AFHAAL-GERECHTEN

    Voorgerechten:
    * fijne plakjes Serranoham met zongedroogde tomaat, feta-kaas en tuinkruiden
    15€
    * Zuiderse tartaar van limousin-rund met een crème van verse kaas en tomaat
    15€
    * Tataki van tonijn met algensalade, wasabi en krokante zaden
    17€
    * Dubbel gerookte zalm met frégola sarda, tuinkruiden en advocado
    16€
    * ½ kreeft met een frisse salade, watermeloen, groene kruiden en een safraan-mayonaise
    18€ (per 2 pers)

    Soepen:
    * Gazpaccio van gele tomaat en komkommer met olie van rucula
    8€/liter

    Hoofdgerechten:
    * Kabeljauwhaasje met Zuiderse groentjes in tomatencoulis en frégola sarda
    20€
    * Gebakken gamba’s met Oosterse kruiden en een salade van rijstnoedels
    22€
    * Op vel gebakken zalmfilet met zeekraal, Brussels lof en een sausje van Stropkes-mosterd
    18€
    * Filet van hoevekip met champignonsaus, gebakken appeltjes en gratin-aardappeltjes
    16€
    * Kwartel gevuld met ganzenlever, zomerse groentjes, frégola sarda en jus van chorizo
    23€
    * Kruidig gebakken lamskoteletjes met zuiderse groentjes, tomatencoulis en gratin-aardappeltjes
    22€

    Pasta’s:
    * Pasta’s met gamba’s, zomerse groentjes en zachte currysaus
    20€
    * Pasta’s met hoevekip, groene pesto en zomerse groentjes
    17€
    * Pasta’s met gerookte zalm, zomerse groentjes en een romige dillesausje
    18€

    Kreeften:
    * Kreeft in de oven met kruidenboter, kleine groentjes en verse pasta’s
    32€/kreeft van ong. 500gr.
    * Kreeft met Champagnesaus, kleine groentjes en verse pasta’s
    32€/kreeft van ong. 500gr.

    Nagerecht:
    * Tiramisu van aardbei en framboos met verse vruchtjes en coulis
    10€
    * Fris citroentaartje met verse vruchtjes en coulis
    10€
    * Moelleux van pure chocolade met verse vruchtjes en advocaat (16 min. à 180°)
    12€

    Bestellingen kan U doorgeven via telefoon: 09/231.79.28, via e-mail: deblauweartisjok@skynet.be. Mogen wij U vragen, Uw bestelling tijdig door te geven? Dit min. 1 dag vooraf.




     



    .


    .

    .


    .

    .


    .
    .

    .
    .



    .

    .
    .


    .