Reservation
Gaversesteenweg 182 | Merelbeke 09 231 79 28

TableBooking








    FeestMenu

     

    Weekend-menu in traiteur


    Weekend-menu (van 30 mei tot en met 1 juni2020)

    ½ Babykreeftje met een salade van watermeloen, Griekse pastas en
    een sausje van oesterblad
    OF
    Zomerse ceviche van verse zalm met frisse marinade van passievruchten, frégola sarda en avocado
    ***
    Filet van blauwe leng met een korstje van mimolettekaas met asperges, geplette aardappel met zomerprei en een kruidensausje
    OF
    Gevulde filet van hoevekip met Serranoham, asperges, sausje van honingtomaatjes en gratin-aardappeltjes
    ***
    Pana cotta van Belgische aardbeien met een gel van hibiscus, verse vruchtjes en een crumble van witte chocolade
    OF
    Kwartet van kazen gerijpt door kaasmeester “Callebaut” (+5€)

    39€



    Vaderdag-menu in traiteur (van 13 en 14 juni 2020)

    Trio van koude hapjes
    ***
    ½ Babykreeft met fiduea, chorizo, zoete puntpaprika en
    een frisse safraan-mayonaise
    OF
    Speelse terrine van ganzenlever met een compote van rabarber en een slaatje van gerookte eendenborst
    ***
    Filet van goudbrasem met polenta gevuld met zuiderse groentjes, bouchot-mosseltjes en een jus van gele tomaat
    OF
    Brasvar varkenshaasje met zachtgegaard spek, zoete aardappelgratin, asperges en een romige truffeljus
    ***
    Tiramisu van frambozen en aardbeien met verse vruchtjes en
    een sausje van avokaat
    OF
    Kwartet van kazen gerijpt door kaasmeester “Callebaut” (+5€)

    50€